Președintele PNL, Ludovic Orban, critic la adresa Gabrielei Firea: Deocamdată, la PMB, nu am avut decât un purtător de cuvânt, nicidecum un primar

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, că nu și-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile făcute în campania eectorală de anul trecut, afirmând că edilul a fost doar purtător de cuvânt, şi nu primar general.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 17.07.2017 - 15:41

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, că nu și-a îndeplinit niciuna dintre promisiunile făcute în campania eectorală de anul trecut, afirmând că edilul a fost doar purtător de cuvânt, şi nu primar general.

”Deocamdată, nu am avut decât un purtător de cuvânt la Primăria Generală, nicidecum un primar general. Niciuna dintre promisiunile făcute de actualul primar general în campania electorală nu a fost realizată. Vă aduc aminte gratuitate pe transportul public, reducerea la jumătate a facturii, rezolvarea problemelor de trafic, lucruri care nu se întâmplă.

Am vazut că doamna primar general tot vrea să îi încurajeze pe cei care vor să circule cu bicicleta, dar a uitat de un lucru, degeaba le dai biciclete sau le creezi facilităţi pentru utilizarea bicicletelor dacă nu există piste  de biciclete. Să nu punem carul înaintea boilor. La Primăria Capitalei avem un bun purtător de cuvânt, nicidecum un primar general”, a declarat Ludovic Orban.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...