15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO Premierul Tudose, convocat la Parlament: Creșterea economică începe să se simtă...

VIDEO Premierul Tudose, convocat la Parlament: Creșterea economică începe să se simtă în buzunarele românilor

UPDATE 16,30: Premierul Tudose a susținut în fața Parlamentului că "creșterea economică începe să se simtă în buzunarele românilor", că pensiile au crescut cu 15 la sută și că numărul șomerilor este la cel mai redus nivel de după anul 1996.


Prim-ministrul Mihai Tudose a fost convocat, luni, la ora 16:30, în Camera Deputaţilor, pentru a da explicaţii cu privire la situaţia economică. Tema dezbaterii politice la care va participa şeful Executivului se numeşte „Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei româneşti”.

Săptămâna trecută, liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat că partidul pe care îl conduce îl va convoca pe prim-ministrul Mihai Tudose în Parlament pentru a da explicaţii cu privire la ”situaţia economică dezastruoasă”. Totodată, vineri, informația a fost confirmată și de liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

”La prima întrunire, în care noi ca PNL putem la ”Ora Guvernului” să convocăm la Parlament oficiali guvernamentali, îl vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seamă pentru situaţia economică dezastruoasă, pentru situaţia bugetară, pentru ameninţările pe care le aruncă în fiecare zi asupra firmelor şi asupra mediului economic activ şi mai ales să dea seamă pentru declaraţiile inepte pe care le-a făcut şi apropo de bănci şi Pilonul II de pensii şi în general referitoare la diferitele chestiuni de natură economică, fiscală şi bugetară”, a anunţat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

 

Și șeful PSD, Liviu Dragnea, a confirmat participarea șefului Executivului la „Ora Premierului”.

„Luni, la ora 16.30, premierul va veni la ora Prim-Ministrului. În weekend, Guvernul ne va prezenta alte măsuri adoptate în ultima perioadă”, a spus Liviu Dragnea.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă