Premierul Sorin Grindeanu le-a cerut ministrului Transporturilor și directorului CNAIR să își asume în scris termenele de finalizare ale unor lucrări

Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat, joi, la Palatul Victoria, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și pe directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță. În acest context, șeful Executivului a solicitat monitorizarea proiectelor de infrastructură și asumarea în scris a unor termene de finalizare a lucrărilor în derulare.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 16.03.2017 - 21:12

Premierul Sorin Grindeanu i-a convocat, joi, la Palatul Victoria, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și pe directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ștefan Ioniță. În acest context, șeful Executivului a solicitat monitorizarea proiectelor de infrastructură și asumarea în scris a unor termene de finalizare a lucrărilor în derulare.

Într-un comunicat de presă al Guvernului se precizează că ministrul Transporturilor și directorul CNAIR au prezentat premierului stadiul proiectelor de infrastructură asumate prioritar în programul de guvernare. În acest context, premierul a solicitat „monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în prezent în derulare și asumarea în scris, de către minister și CNAIR, a unor termene de finalizare".

La întâlnire a mai participat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Aurelian Flori.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...