Premierul Mihai Tudose: Nu sunt într-un moment fericit al relației cu Dragnea. Ce a anunțat șeful Executivului despre demisia sa

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că "nu se află într-un moment fericit" al relației cu Liviu Dragnea, urmând să lămurescă marți toate diferendele pe care le are cu șeful PSD.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2017 - 08:22

Premierul Mihai Tudose a declarat, la postul de televiziune Antena 3, că "nu se află într-un moment fericit" al relației cu Liviu Dragnea, urmând să lămurescă marți toate diferendele pe care le are cu șeful PSD. Totodată, șeful Executivului a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane.

"Nu aş putea spune că suntem într-un moment fericit al relaţiei dintre noi Ori îşi vede fiecare de treaba, ori cineva trebuie să plece. O să ne lămurim mâine. Mâine vom vorbi despre toate bărbăteşte.

Am spus că iau în calcul să-mi dau demisia, dacă lucrurile stau atât de rău şi ne-am prăbuşit, plecăm acasă", a declarat Mihai Tudose, la Antena 3.

Premierul a adăugat, de asemenea, că „trebuie să umblăm la Guvern şi să stabilim clar relaţia dintre Guvern şi Partid”. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...