Premierul Grindeanu îl contrazice pe Liviu Dragnea: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea, care anunțase că PSD va discuta acest subiect în luna iunie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 18.05.2017 - 17:00

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea, care anunțase că PSD va discuta acest subiect în luna iunie, informează, joi, B1 Tv.

Sorin Grindeanu a subliniat că nu se pune problema unei ramanieri întrucât Executivul are, în formula lui actuală, o susținere largă în Parlament.

"Pornim de la ceva, de la ce discutam mai devreme și anume că România are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Să știți că de aici plec în evaluarea pe care o fac și am mai spus-o și o mai repet. Monitorizez constant activitatea miniștrilor care fac parte din Cabinet. Cred că totuși vorbim mult prea repede de remanieri și eu n-am văzut pe cineva care să spună, pe mine, ca prim-ministru, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele ALDE, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, să spună ceva legat de remanieri. A apărut așa, dintr-odată, ca și discuție publică. Conduc un Guvern care are o susținere largă în Parlament. Eu știu că unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are susținerea PSD, are susținerea Coaliției", a susținut Sorin Grindeanu.

După cum se știe. cu câteva zile mai înainte, Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, spunea că are în vedere o posibilă remaniere de Guvern.

”Eu nu dau avertismente miniştrilor. Eu, personal, sunt foarte preocupat să se pună în operă programul de guvernare. Nu e vorba dacă sunt nemulţumit de unul sau altul, important este ca ei să-şi facă treaba. Şi, ca să nu mai discutăm pe la colţuri, o să avem o discuţie în partid în luna iunie, care nu este obligatoriu să se finalizeze cu propuneri pentru remaniere”, a declarat, duminică, Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...