10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportPonta despre Andreea Lambru şi presupusul scandal sexual: Societatea românească este încă...

Ponta despre Andreea Lambru şi presupusul scandal sexual: Societatea românească este încă extrem de retrogradă

Premierul Victor Ponta a declarat că nu cunoaşte detalii legate de moralitatea noului secretar general adjunct al Guvernului, Andreea Lambru, şi că nici nu este interesat de “cancanuri”, mai ales cele legate de doamne, apreciind că societatea este încă extrem de retrogradă, potrivit  Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă are cunoştinţă de problemele din trecut ale noului secretar general adjunct al Guvernului, premierul a răspuns că nu cunoaşte Agenţia Naţională de Moralitate.

“Nu sunt interesat de acest gen de can-can-uri, mai ales de cele legate de doamne. Societatea românească este încă extrem de retrogradă şi oricărei femei promovate într-un fel sau altul i se descoperă lucruri din trecut. Eu nu fac astfel de researcuri”, a spus Ponta.

Citeşte şi Dan Mihalache, despre presupusul scandal sexual în care ar fi implicată Andreea Lambru: E vorba de cu totul altcineva, mai căutaţi pe goagal

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe, este secretar general adjunct al PNL şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS.

Andreea Lambru ar fi avut relaţii cu mai multe persoane influente din PNL. Unul dintre foştii lideri PNL, Mihai Bălăşescu, ar fi făcut sex cu ea în biroul lui Crin Antonescu, potrivit Rtv.net.

Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Cele mai citite

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...

ACAROM: Producția de mașini din România a crescut cu peste 7% la început de an

Producţia naţională de automobile a crescut, în primele trei luni ale acestui an, cu 7,1%, până la 152.912 de unităţi, comparativ cu acelaşi interval...

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă