13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportPoante la microfon

Poante la microfon

Spiritele lui Adrian Nastase

– "Stimati colegi, este o lege ceva mai complicata. Am o rugaminte, sa veniti sa luati loc in banci! Domnule Hrebenciuc, locul dumneavoastra este intotdeauna in primul rand. Nu, acolo stau senatorii. Daca se poate sa veniti in primul rand, pentru ca creati ambiguitati. Si am o rugaminte: sa-l lasati pe domnul deputat, daca se poate, sa-si vada de propriul grup si dupa aceea sa se ocupe si de celelalte grupuri.
– Cine este pentru? Va rog sa numarati! Vedeti rezultatul discutiilor? Asta este! Se creeaza tot felul de aliante ciudate in Parlament. Mie imi place foarte mult. Privesc de aici cu mare bucurie. Si ma gandesc deja la o sesiune extraordinara, care sa aiba un obiect consistent.
– Stimati colegi, am o rugaminte, daca se poate totusi sa urmariti voturile. Stiu ca sunt si alte activitati importante in Parlament care se desfasoara in timpul acesta, dar haideti sa consideram, macar pentru cateva ore, ca activitatea legislativa face si ea parte din preocuparile parlamentarilor”.

Avantajul calaretului

Adrian Nastase: Imi pare rau ca trebuie sa revin la tribuna, pentru ca e greu sa las aceasta chestiune fara un raspuns.
Eugen Nicolaescu (din sala):
S-a epuizat timpul, domnule presedinte!
Adrian Nastase: Se epuizeaza dupa ce vorbesc eu, acum!
Eugen Nicolaescu (din sala): Abuzul functiei se cheama asta!
Adrian Nastase: Avantajul calaretului!

Sunt modest, dar vreau sa se stie

Adrian Nastase: Dati-mi voie sa va reamintesc cateva lucruri. In primul rand, aceasta lege… domnule Nicolaescu, va rog sa luati loc, ca n-am inchis sedinta! Va rog sa luati loc, ca spun lucruri foarte importante, ca de obicei!
Lucian Bolcas: Este o problema absolut corecta si eu indraznesc sa afirm ca totdeauna am spus lucruri corecte.
Miron Mitrea: Deci eu pot sa astept sa va comportati la fel de civilizat cum m-am comportat si eu, 5 minute, 10 minute, nu am o problema.

Parlamentul in figuri de stil

Adrian Nastase: Am impresia ca, daca ati vrut sa ostilizati o parte din Parlament, atunci ati reusit! Si reflectam daca exista sinonimie intre abilitare si abilitate. Probabil ca nu.
Marcu Tudor: Va sfatuiesc sa nu va puneti in ceafa mea, profitand ca stati in spatele meu! Iata ca acel minut mi l-ati mancat dumneavoastra cu proceduri neprocedurale…
Adrian Nastase: Domnul Nicolaescu vorbeste la telefon cu divinitatea!

Eu nu va sunt dusman

Marcu Tudor: Dar hai, ca dupa aia mergem si bem o bere, eu nu va sunt dusman! Vedeti ca de multe ori va sustin (se adreseaza deputatilor din PD, PNL si UDMR)! De-aia am vorbit pe motive procedurale!
Dumitru Dragomir: Eu am o rugaminte: intelegeti-va acum, liderii de grup, si haideti sa plecam acasa, ca ne apuca revelionul aici! Vin domnii Basescu si Iliescu peste noi peste cateva minute!

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă