12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportPNL susţine că opt autocare asigură "turism gratuit" votanţilor din Colegiul 6...

PNL susţine că opt autocare asigură “turism gratuit” votanţilor din Colegiul 6 Neamţ

 PNL susţine că “opt autocare asigură turism gratuit votanţilor” care participă la scrutinul parlamentar parţial în Colegiul 6 Neamţ, informează Mediafax.

“Înainte de a fi duşi la secţiile de votare, nemţenii sunt conduşi să viziteze municipiul Piatra Neamţ, sunt plimbaţi cu celebra telegondolă pedelistă, şi, la întoarcere, pe drumul spre cele 82 de secţii de votare, nemţenii sunt instruiţi, probabil, ce candidat trebuie să voteze. Autocarele surprinse că efectuează curse între cele 19 comune şi oraşul Piatra Neamţ au următoarele numere de înmatriculare: B 21 DEJ, B 18 FIL, B 96 DEJ, IS 10 BUS, HR 07 SJE, HR 05 LYN, HR 07 FSH şi HR 07 SJD. Precizăm că şoferii celor opt autocare sunt cazaţi la Sala Sporturilor, din strada Ştefan cel Mare, Piatra Neamţ”, potrivit liberalilor.

PNL afirmă şi că locuinţele “celor care au fost deja în «excursia» electorală sunt însemnate, pur şi simplu, cu cretă pe poartă, pentru a fi bifată lista tuturor votanţilor care trebuie manipulaţi.

Formaţiunea liberală mai susţine că la un post local de televiziune a fost difuzat un clip electoral al candidatului PDL pentru un mandat de deputat.

“PNL atrage atenţia organelor abilitate să ia măsuri în vederea sancţionării tuturor acestor nereguli”, se precizează în comunicatul PNL.

Prezenţa la vot la alegerile parlamentare parţiale pentru Camera Deputaţilor a fost, duminică, la ora 14.00, de 32,11% în Colegiul uninominal 6 Neamţ şi de 12,17% în Colegiul uninominal 2 Maramureş, conform datelor furnizate de autorităţile electorale locale.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă