Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PNL Dolj a avut cinci presedinti si toti au fugit cu arhiva partidului

Circ fara paine la PNL Dolj. Dupa mai multe luni de tensiuni interioare si dupa sase saptamani in care activitatea partidului a fost blocata chiar de catre presedintele acesteia, deputatul Horatiu Buzatu, biroul permanent a hotarat sa ia taurul ...

Share

Florin Tanovici 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Circ fara paine la PNL Dolj. Dupa mai multe luni de tensiuni interioare si dupa sase saptamani in care activitatea partidului a fost blocata chiar de catre presedintele acesteia, deputatul Horatiu Buzatu, biroul permanent a hotarat sa ia taurul de coarne.
Dupa ce l-a inlaturat pe Cornel Boiangiu si a preluat sefia partidului cu incetul, Horatiu Buzatu a monopolizat partidul. El l-a impus pe Aurel Bojenoiu, lider sindical la Electroputere, drept candidat la Primaria Craiova pe listele PNL, rezultatul acestei decizii fiind un fiasco. A facut apoi numiri in functii, ignorand biroul permanent. De asemenea, de luni de zile Horatiu Buzatu refuza sa cedeze arhiva si baza de date, la care nu aveau acces decat el si Octavia Tabacu, sefa cabinetului senatorial al lui Ovidiu Mario Oprea si membru in consiliul de administratie al Regiei de Termoficare din Craiova. Toate acestea au creat o tensiune inimaginabila in sanul filialei iar pentru calmarea spiritelor la Craiova a sosit vineri seara Mihai Voicu, secretar general al Guvernului. Dupa ore in sir de dezbateri, biroul permanent a decis sa-l "dezmosteneasca" pe Buzatu de arhiva. Asta l-a infuriat rau. Presedintele filialei doljene, deputatul Horatiu Buzatu, a incercat sa smulga yala din usa cu ajutorul unui capsator de birou. Vazand ca nu poate, a inceput sa loveasca cu furie nuca yalei, fixata pe tocul usii. Dupa cateva izbituri cu pumnul in usa si dupa cateva injuraturi, Buzatu s-a calmat la insistentele lui Mihai Voicu. Sambata, la ora 8.30, ambele tabere erau pe baricade si au deschis secretariatul. Surpriza mare! Nici arhiva, nici baze de date acolo. Disparusera toate documentele, inclusiv adeziunile membrilor de partid. Practic filiala doljeana a PNL nu mai are nici un membru, nici contabilitate, nimic! Un lucru trebuie insa subliniat: din 1990 si pana acum este a cincea oara cand dispare arhiva PNL Dolj. Fiecare presedinte debarcat lua cu el si baza de date. De fiecare data totul a fost luat de la zero.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...