Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Platforma Stolojan are priza la Bacau si Arad

Degeaba incearca actuala conducere a PNL sa acrediteze ideea ca platforma lansata de Theodor Stolojan nu va gasi prea multi adepti si nu va pune in pericol integritatea partidului. Realitatea ii contrazice pe Tariceanu si compania continuu, de la ...

Share

Rl online 0 comentarii

19.10.2006 - 00:00
Degeaba incearca actuala conducere a PNL sa acrediteze ideea ca platforma lansata de Theodor Stolojan nu va gasi prea multi adepti si nu va pune in pericol integritatea partidului. Realitatea ii contrazice pe Tariceanu si compania continuu, de la o zi la alta. Primii care au anuntat ca intentioneaza sa formeze un grup de sustinere a platformei lui Stolojan au fost liberalii din Arad, pentru ca, ieri, sa li se alature si un grup de liberali din Bacau.
Din grupul bacauan de sustinere a platformei liberale fac parte vicepresedintele PNL Bacau, Ioan Chiriac, si doi membri ai Biroului Permanent al filialei, Adrian Iordache si Mihai Slic. Acestia i-au invitat, ieri, pe initiatorii platformei sa participe la o dezbatere cu membrii si simpatizantii liberali din judet. "Pentru o mai buna cunoastere a platformei politice, grupul de initiativa din judetul Bacau va invita sa programati cat mai urgent o dezbatere a platformei cu membri si simpatizanti PNL din judetul nostru sau o dezbatere regionala, pe care sa o organizam la Bacau", se arata in textul semnat de grupul condus de vicele PNL Bacau. Actiunea de ieri survine dupa ce, marti, fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a anuntat si el alcatuirea, din mai multi fosti lideri locali ai Partidului National Liberal, a unui grup de sustinere a platformei prezentate de Stolojan. Mai mult de atat, potrivit lui Jurca, urmeaza sa se alature miscarii liderii mai multor organizatii, dar numele acestora este deocamdata tinut secret pentru a nu-si atrage excluderea din partid. "Sunt multe organizatii PNL care vin alaturi de noi, dar deocamdata numele lor nu le facem publice pentru ca in PNL au fost avertizati cu excluderea din partid toti cei care ne sustin", a declarat Jurca. Acesta a fost ales presedinte al PNL Arad la 4 februarie 2006, castigand alegerile la distanta mare de deputatul Titu Gheorghiof, conducator al filialei in ultimii zece ani. La doar trei luni, alegerile din organizatia judeteana au fost invalidate, iar Jurca a fost sters de pe lista membrilor, actiune in urma careia mai multi reprezentanti ai PNL Arad si-au dat demisia, acuzand ca in Partidul National Liberal s-a instaurat dictatura.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...