13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportPing-pong Orban-Flutur

Ping-pong Orban-Flutur

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ieri ca, in anul 2002, Theodor Stolojan i-a solicitat lui Ion Iliescu sa intervina pentru inchiderea dosarelor penale in care era cercetat Gheorghe Flutur pentru activitatea sa de la Romsilva Suceava. Potrivit liderului liberalilor bucuresteni, la numai cateva zile dupa intalnirea de la Palatul Cotroceni dosarele respective au fost inchise, “la interventia lui Iliescu”.
In replica, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, sustine ca declaratiile lui Ludovic Orban sunt “mizerii si minciuni”. Flutur a recunoscut ca Theodor Stolojan a avut o intalnire cu Ion Iliescu, in 2002, si ca Stolojan a ridicat atunci problema “hartuirii politice” la care el si alti liberali erau supusi. Fostul presedinte PNL Theodor Stolojan a respins acuzatiile lui Ludovic Orban, numindu-l pe liderul PNL Bucuresti “trompeta patriciana” si reprosandu-i “lipsa totala de caracter”.
Fostul presedinte Ion Iliescu a calificat drept calomnioase afirmatiile lui Ludovic Orban. “Faptul ca domnul Stolojan i-ar fi spus sefului statului, in prezenta celorlalti membri ai delegatiei liberale, ca domnul Flutur este obiectul unor dosare de urmarire penala, dand acestui demers al procurorilor o conotatie politica, nu inseamna ca domnul Ion Iliescu si-ar fi permis, pe aceasta baza, sa se interfereze in actul de justitie”, se afirma in comunicatul lui Ion Iliescu.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă