Piata muncii din Ungaria, partial deschisa pentru cetatenii romani

Guvernul ungar isi va deschide partial piata muncii pentru cetatenii romani in momentul cand Romania va adera la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007, a declarat, astazi, primul ministru ungar Ferenc Gyurcsany - transmite MTI. Guvernul ...

Share

Cristina Darmina Iamandi 0 comentarii

16.11.2006 - 00:00
Guvernul ungar isi va deschide partial piata muncii pentru cetatenii romani in momentul cand Romania va adera la Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007, a declarat, astazi, primul ministru ungar Ferenc Gyurcsany - transmite MTI.
Guvernul Romaniei si cel al Ungariei s-au intalnit, astazi, la Budapesta, in cea de-a doua sedinta comuna a celor doua cabinete (prima sesiune comuna avand loc la 20 octombrie 2005 la Bucuresti). Scopul declarat al acestor reuniuni este stabilirea reperelor strategice pentru elaborarea si aplicarea proiectelor de dezvoltare si de modernizare a celor doua tari.
Nivelul de buna intelegere intre cele doua tari este mai ridicat decat oricand in ultima suta de ani, a remarcat premierul ungar, in timp ce primul ministru roman a subliniat ca atat sesiunile guvernamentale comune, cat si programele de dezvoltare comune se bazeaza pe spiritul reconcilierii istorice.

Citește totul despre:

Comentarii