6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportPenelistii se enerveaza, democratii... pun matura-n doliu!

Penelistii se enerveaza, democratii… pun matura-n doliu!

Conducerea PNL reactioneaza cu precautie la propunerile deputatilor partidului de disociere de presedintele Traian Basescu, idei care vor fi analizate saptamana viitoare. Intre timp, liberalii au mai gasit un motiv de nemultumire in declaratiile de ieri ale presedintelui Basescu. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a explicat ca propunerile grupului deputatilor liberali, care au fost prezentate in conferinta de presa de joi, nu au fost dezbatute in forurile de conducere ale partidului.
“Domnul Antonescu este asteptat, luni, la Biroul Permanent Central al PNL, pentru a discuta propunerile grupului pe care il conduce”, a spus Motreanu. Propunerile vizeaza disocierea de presedintele Traian Basescu si gasirea unui candidat propriu la Presedintie. In ceea ce priveste acuzele lui Antonescu, privind atitudinea prea retinuta fata de presedintele Traian Basescu, Motreanu a explicat ca s-a preferat o reactie echilibrata pentru ca mai sunt doua saptamani pana la Raportul de Tara.
Intre timp, liberalii au mai gasit un motiv sa-l critice pe seful statului. Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti crede ca, atunci cand spune ca nu are nici o antipatie fata de PNL da dovada de “maxima ipocrizie, tipica lui Traian Basescu”. Vicepresedintele PD Radu Berceanu a ridiculizat propunerea lui Crin Antonescu ca PNL sa aiba propriul candidat la Presedintie: “Vad ca suntem amenintati ca ai nostri colegi de la PNL vor desemna un candidat propriu la Presedintie. Foarte bine, competitia este mama intelepciunii. Noi am pus matura in doliu cand am aflat ca liberalii vor avea un candidat propriu”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă