10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportPatriciu, Tariceanu si Dancu il "oftica" pe Vanghelie

Patriciu, Tariceanu si Dancu il “oftica” pe Vanghelie

Desi pe timp de canicula medicii recomanda cat mai mult “relax”, Marian Vanghelie, presedintele executiv de la PSD Bucuresti, se agita, isi forteaza creierul si emite judecati de valoare intr-un limbaj specific cartierelor Ferentari si Rahova, pe care le administreaza. Ieri, Marian a fost tare suparat. Mai intai pe Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu, apoi pe colegul sau de partid Vasile Dancu.
Sensibil din fire, Vanghelie nu a ramas indiferent la “drama” traita de liberala Mona Musca, dupa ce s-a dovedit cu acte in regula ca aceasta a turnat la Securitate sub numele conspirativ “Dana”.
Vanghelie crede ca dna Musca este de fapt o victima a colegilor de partid: “Gruparea mafiota Patriciu-Tariceanu a decis sa o omoare pe Mona Musca… Parca traiesc un vis. Parca imi aduc aminte cum o gasca de oligarhi din jurul lui Adrian Nastase decidea pe cine mai omoara azi. Asa se intampla si cu aceasta gasca de hoti, care a jefuit Romania si care decide soarta unor oameni precum Mona Musca”.
Ajuns sef la PSD Bucuresti, Marian Vanghelie si-a descoperit al saselea simt, putand acum sa intre in mintea oricui si, dupa o minima “investigatie energetica”, sa spuna… si ce a visat respectivul. Asa a aflat el ca Dinu Patriciu are “vise erotice” in care apar social-democrati: “Patriciu a avut un vis erotic, cand s-a gandit la o alianta a PNL cu PSD. Nu cred ca exista cineva in PSD care vrea sa-i gireze in continuare afacerile lui Patriciu si ale papusii sale Tariceanu”.
Pe parcursul zilei de ieri, odata cu temperatura crestea si nervozitatea, dar si efortul “intelectual” al primarului de la 5. Dupa ce l-a rezolvat pe Patriciu, a trecut la colegul Dancu, care este “un anume parlamentar”. Vanghelie l-a avertizat pe Dancu sa nu care cumva sa dea Dumnezeu sa mai zica ceva rau despre el, ca “s-ar putea sa aiba o surpriza”. “Un anume parlamentar PSD Vasile Dancu mananca despre mine tot felul de acadele, bombonici si alte dulciuri. Il avertizez ca, daca mai zice ceva despre mine, s-ar putea sa aiba o surpriza”, a spus Vanghelie. In fond, cu ce l-a deranjat Dancu? La sfarsitul lunii iulie, acesta spunea ca alegerile de la PSD Bucuresti arata ca organizatia nu cauta decat sa se stabilizeze, fara a fi capabila sa furnizeze lideri nationali reprezentativi: “Marian Vanghelie, pe care il respect pentru munca depusa la partid, ca bun organizator, este, sa zicem, un lider judetean intre alti 41. El nu are si nu poate avea reprezentativitate nationala. Din punctul meu de vedere, as putea sa il ajut in incercarea sa de a reforma organizatia pe care o conduce, dar cred ca, daca ar vorbi mai putin, ar diminua prejudiciile de imagine pe care le aduce partidului”. Adica el, Marian Vanghelie, mare sef la PSD, sa nu poata sa-si raspandeasca maretele idei politice? Nu se poate! Si jap una in “freza” lui Dancu, care “mananca acadele”. Cine urmeaza?!

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă