Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parodie de selectie pesedista

PSD a organizat joi, la Senat, selectia pentru euroobservatorii care vor reprezenta partidul la Bruxelles, respectiv 12 persoane, patru senatori si opt deputati. Comisia de examinare, formata din Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Dan Mircea Popescu ...

Share

Rl online 0 comentarii

18.06.2005 - 00:00
PSD a organizat joi, la Senat, selectia pentru euroobservatorii care vor reprezenta partidul la Bruxelles, respectiv 12 persoane, patru senatori si opt deputati. Comisia de examinare, formata din Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Dan Mircea Popescu si Victor Bostinaru, a asculat, rand pe rand, ca la scoala, vreo 20 de candidati care isi depusesera dosarele. Desi selectia fusese anuntata a se face dupa niste criterii extrem de precise, venite chiar de la Partidul Socialistilor Europeni, la examinare intrebarile puse de membrii comisiei au fost mai mult de forma, de genul "ce ati dori dumneavoastra sa faceti in calitate de euroobservator" sau "la ce comisie ati vrea sa activati". Pana la urma, "selectia" va fi facuta in Biroul Permanent al PSD, ultimul cuvant apartinand, evident, liderilor partidului. Se pare ca printre favoritii conducerii se afla Ioan Mircea Pascu, Mihai Tanasescu, Titus Corlatean (care va renunta la functia de purtator de cuvant al partidului pentru a putea pleca la Bruxelles), Dorina Mihailescu (care si-a depus dosarul in ultima clipa si a lipsit si de la "selectia" de joi), Corina Cretu. Biroul Permanent al PSD va anunta luni lista "fericitilor" care vor pleca la Parlamentul European.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...