Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentarii vor decela...

Biroul Permanent al Camerei a discutat ieri despre infiintarea "unui grup de lobby format din liderii grupurilor parlamentare". Acestia urmeaza "sa sustina in capitalele statelor membre UE ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei". Potrivit ...

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
Biroul Permanent al Camerei a discutat ieri despre infiintarea "unui grup de lobby format din liderii grupurilor parlamentare". Acestia urmeaza "sa sustina in capitalele statelor membre UE ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei". Potrivit materialului elaborat de conservatorul Stefan Glavan: "Acest demers este necesar pentru realizarea unor schimburi de opinii cu parlamentarii care nu sustin accesul tarii noastre in UE sau pentru a decela, prin intermediul parlamentarilor favorabili aderarii Romaniei, argumentele pentru influentarea opiniilor negative privind acest proces". Inainte de a se lua o decizie, materialul va fi studiat de liderii grupurilor parlamentare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...