Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pariul lui Victor Ponta: Dacă nu e gata până în 2016 nu mai candidez

Premierul Victor Ponta a reiterat, luni seară, promisiunea potrivit căreia nu va mai candida la nicio funcţie dacă tronsonul de autostradă dintre Comarnic şi Braşov nu va fi terminat până în anul 2016. În ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.05.2013 - 08:33

Premierul Victor Ponta a reiterat, luni seară, promisiunea potrivit căreia nu va mai candida la nicio funcţie dacă tronsonul de autostradă dintre Comarnic şi Braşov nu va fi terminat până în anul 2016. În acest context, Ponta a făcut pariu că lucrările vor fi gata până la anul.

''Normal că mi-o menţin şi întrebaţi-l pe Dan Şova de câte ori pe zi discut cu el despre această autostradă, aducându-i aminte că mi-am asumat o mare responsabilitate (...) Eu vreau să vă spun un lucru: cred că miza nu este până la urmă la ce mai candidez eu în 2016. Miza este de a demonstra că în România putem face 50 de kilometri de autostradă, într-adevăr în zona cea mai circulată din România, pentru că toată lumea vorbeşte despre autostrăzi şi nimeni nu a reuşit să le facă.

Dacă noi reuşim - şi aici Dan Şova are un rol esenţial şi presiunea din partea mea şi negocierile interminabile -, dacă reuşim acest lucru, cred că va fi bine pentru România, că, până la urmă, unde candidez sau nu mai candidez eu în 2016 e chiar secundar faţă de necesitatea de a avea infrastructură în România. Însă, toată lumea ne-a spus - şi întrebaţi-l şi pe Dan Şova - cum nu se pot face autostrăzi, or, eu şi cu el - acum, uite, suntem doi care vrem să demonstrăm că se pot face - şi e un pariu uriaş, extrem de uriaş", a declarat Ponta la Realitatea TV.

Citeşte şi Autostrăzile lui Şova vor creşte în trei ani cât ale altora în 30

Amintim că, pe 19 februarie, Victor Ponta a declarat că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă până la acea dată autostrada Comarnic-Braşov nu va fi terminată.

"Pe 28 februarie, se anunţă precalificarea pentru - nu e Comarnic-Braşov, probabil că va fi Bucureşti-Braşov. Dacă nu e gata până în 2016 nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Braşov şi cu Piteşti-Craiova", a spus, atunci, Ponta.

Citeşte şi Şova a descoperit motivul pentru care nu avem autostrăzi: "Durata mare de uscare a betonului"

Citește totul despre:

Comentarii

loading...