Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Para si dezinformarea lui Felix

Cel mai dur schimb de replici a fost, fara indoiala, cel dintre ministrul Monica Macovei si deputatul PC Sergiu Andon, avocat al lui Dan "Felix" Voiculescu si presedinte al Comisiei juridice din Camera Deputatilor. Pozitia conservatorilor s-a ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.10.2006 - 00:00
Cel mai dur schimb de replici a fost, fara indoiala, cel dintre ministrul Monica Macovei si deputatul PC Sergiu Andon, avocat al lui Dan "Felix" Voiculescu si presedinte al Comisiei juridice din Camera Deputatilor. Pozitia conservatorilor s-a vazut astfel foarte clar. La fel si "argumentele" lor. De la acuzatia ca Macovei apeleaza la un "nou program de dezinformare premeditata" a populatiei, la aceea ca merge cu para la Bruxelles si ca incearca sa manipuleze autoritatile, la aprecieri de genul "proiect incropit", Andon a facut totul pentru a apara interesele clasei politice prin masacrarea legii. "Deputatii au indreptat greselile", s-a laudat Andon, in timp ce oficialii europeni si reprezentantii societatii civile strigau ca legea a fost golita de continut. Cat despre "argumentele" conservatorilor, locul este gol in raportul intocmit de Comisia juridica.
Nu s-au sinchisit sa explice de ce doresc, de exemplu, sa elimine interdictia ca presedintele si vicepresedintele viitoarei Agentii sa nu fi facut parte in ultimii zece ani din vreun partid politic sau alianta. La fel cand au propus ca Agentia sa fie subordonata Parlamentului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...