Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ordonanta CNSAS, boicotata prin chiul

Parlamentarului ii sta bine cu chiulul... Si, daca mai avea cineva vreo indoiala, o dovada in plus o constituie amanarea - pentru a cata oara? - a dezbaterilor pe marginea ordonantei CNSAS care modifica si completeaza Legea privind accesul la ...

Share

Rl online 0 comentarii

19.10.2006 - 00:00
Parlamentarului ii sta bine cu chiulul... Si, daca mai avea cineva vreo indoiala, o dovada in plus o constituie amanarea - pentru a cata oara? - a dezbaterilor pe marginea ordonantei CNSAS care modifica si completeaza Legea privind accesul la propriul dosar. Amanare, bineinteles, din motiv de chiul al reprezentantilor opozitiei! Din cei 11 membri ai Comisiei juridice doar presedintele Peter Eckstein Kovacs (UDMR), Mario Oprea si Teodor Melescanu (ambii PNL) si Dorel Jurcan (PD) au venit la sedinta programata pentru ieri dupa-amiaza. Restul senatorilor, de la PSD, PRM si PC, nu au catadicsit sa-si faca aparitia, chiar daca pentru dezbaterea cu pricina s-au deplasat la Parlament si presedintele CNSAS, Claudiu Secasiu, si istoricul si consilierul guvernamental Stejarel Olaru. Cum cvorumul de lucru in comisie este de sase, celor patru senatori prezenti nu le-a ramas decat suspendarea sedintei, cu promisiunea de a continua discutiile saptamana viitoare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...