Ministrul Sănătății, Florian Bodog: Nu voi demisiona. Politica mea guvernamentală este centrată pe pacienți

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că politica sa guvernamentală este centrată pe pacient și că va demisiona "în momentul în care la Ministerul Sănătății va fi o altă agendă"

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

19.05.2017 - 12:46

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat că politica sa guvernamentală este centrată pe pacient și că va demisiona "în momentul în care la Ministerul Sănătății va fi o altă agendă", potrivit Agerpres. Vineri, deputatul PMP Eugen Tomac i-a cerut lui Bodog să demisioneze fiindcă nu a areușit să găsească soluții rapide pentru criza vaccinurilor și epidemia de rujeolă din România.

"După cum știți, am mers prin spitale și fără să fiu invitat și o să merg în continuare pentru că îmi place să vorbesc cu oamenii și vreau să văd care sunt problemele acestora. Politica mea guvernamentală este centrată pe pacienți. Nu este o declarație politică. Eu când spun acest lucru ... o spun, și o cred, și o simt. În momentul în care la Ministerul Sănătății va fi o altă agendă, voi pleca de acolo", a afirmat Bodog.

Acesta a subliniat că principalele probleme din spitale sunt legate de schemele de personal, însă și-a manifestat convingerea că acestea vor fi rezolvate "datorită politicilor salariale" pe care Guvernul le aplică din acest an.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...