Ministrul Andreea Păstîrnac: E important ca mulți dintre românii care au plecat din România, să revină acasă

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a declarat, sâmbătă, la Sulina, că se fac eforturi pentru ca tot mai mulți români plecați în străinătate să se întoarcă în țară.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

15.07.2017 - 22:20

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, a declarat, sâmbătă, la Sulina, că se fac eforturi pentru ca tot mai mulți români plecați în străinătate să se întoarcă în țară, informează Agerpres.

„Este important ca mulți dintre cei care au plecat sau dintre cei aflați la a doua sau a treia generație în străinătate să revină în România. A fost lansat acum zece zile Programul Start-up Diaspora, un program în valoare de 76 de milioane de euro, și sperăm că tot mai mulți dintre cei aflați departe se vor gândi că România reprezintă și o oportunitate de investiții'', a declarat ministrul.

Totodată, Andreea Păstîrnac a menționat că printr-un program lansat de Ministerul Educației se va da posibilitatea bursierilor din diaspora care vin în România să aleagă mai multe programe de studiu încă din primul an, la universitățile din țară.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...