Miniştrii Economiei, Energiei şi Turismului şi-au preluat mandatele fără declaraţii în faţa presei

Noul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, dar şi fostul vicepremier şi fost ministru al Economiei, Costin Borc, au ajuns la sediul Ministerului Economiei în jurul orei 8.30, pentru procesul de predare-primire al portofoliului.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2017 - 11:05

Noul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, dar şi fostul vicepremier şi fost ministru al Economiei, Costin Borc, au ajuns la sediul Ministerului Economiei în jurul orei 8.30, pentru procesul de predare-primire al portofoliului, informează News.ro.

Preluarea mandatului de către cei trei miniştri s-a făcut fără declaraţii.

Toma Petcu a declarat miercuri, în cadrul audierilor în comisiile parlamentare reunite pentru industrii şi servicii şi pentru politică economică, reformă şi privatizare, că Strategia Energetică a României 2016-2030, lansată de Ministerul Energiei în dezbatere publică luna trecută, va fi revizuită la fiecare capitol, şi, în plus, are nevoie de aviz de mediu. Petcu a mai precizat că va demara un program de restructurare în domeniul energetic, inclusiv în ceea ce priveşte industria minieră şi complexurile energetice Oltenia şi Hunedoara.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat miercuri, la finalul audierilor în comisiile de specialitate din Parlament, că Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) va fi desfiinţată, urmând ca ministerul să preia toţi cei aproape 140 de angajaţi.

Florin Jianu, desemnat ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, a declarat miercuri, în timpul audierilor în comisiile parlamentare reunite pentru industrii şi servicii şi pentru politică economică, reformă şi privatizare, că vrea să creeze un departament, la nivelul ministerului, care să vină trimestrial cu o propunere de debirocratizare, şi consideră că toate primăriile din ţară ar trebui să vină cu programe de atragere a investitorilor, precizează sursa citată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...