Mihai Fifor, acuzat că a orchestrat o execuție politică

Claudiu Mladin, inspectorul general al ISJ Arad a fost schimbat din funcție printr-o decizie a ministrului Educației, Liviu Pop. Mutarea ar fi fost făcută la solicitarea ministrului Economiei Mihai Fifor, care este parlamentar de Arad, potrivit presei locale.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 24.08.2017 - 15:48

 

Claudiu Mladin, inspectorul general al ISJ Arad a fost schimbat din funcție printr-o decizie a ministrului Educației, Liviu Pop.
Mutarea ar fi fost făcută la solicitarea ministrului Economiei Mihai Fifor, care este parlamentar de Arad, potrivit presei locale. Soţia fostului inspector general a publicat pe Facebook o conversaţie între Claudiu Mladin şi Mihai Fifor, în care Fifor condiţionează chiar prezenţa ministrului învăţământului la inaugurarea sediului ISJ Arad, şi îi cere să nu invite oficialităţile oraşului pe motiv că au altă culoare politică, potrivit ghidularadean.ro. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă este membru PNL.
După ce Mladin a fost dat afară din funcţia de Inspector General, Mihai Fifor l-a luat la mişto pe fostul inspector, postând pe Facebook o poză a fostului inspector într-o barcă. ”Se dă cu bărcuța pe Mureșelul navigabil, opera baronului Falcă, stăpânul absolut al celui din imagine”, se afirmă în postare. Ulterior, postarea a dispărut de pe contul lui Mihai Fifor.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...