Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Manelele lui Prigoană ajung în America şi Asia

Televiziunea de manele şi muzică de petrecere Taraf TV, deţinută de familia Prigoană, care emite în România, va fi difuzată şi în alte ţări din Europa, dar şi în America de Nord şi Asia de Sud-Est, a decis CNA.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

04.06.2015 - 15:32

Televiziunea de manele şi muzică de petrecere Taraf TV, deţinută de familia Prigoană, care emite în România, va fi difuzată şi în alte ţări din Europa, dar şi în America de Nord şi Asia de Sud-Est, a decis CNA, potrivit Mediafax

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în şedinţa de joi, modificarea licenţei audiovizuale pentru postul de televiziune Taraf TV, pentru extinderea zonei de difuzare în Europa, America de Nord şi Asia de Sud-Est.

Citeşte şi: CNA închide Taraf TV. Prigoană anunţa că va contesta decizia

Astfel, membrii prezenţi la şedinţa de joi (Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) au votat în unanimitate modificarea licenţei audivizuale, în sensul modificării sediului social şi extinderii zonei de difuzare (Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est) pentru postul Taraf TV (satelit). Totodată, s-a aprobat şi reautorizarea studiourilor acestei televiziuni.

În plus, CNA a hotărât trimiterea unei scrisori de atenționare pentu Taraf TV, pentru că nu a notificat Consiliul în momentul modificării sediului social.

Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Taraf TV este societatea Real Top Media TV SRL, ai cărei asociaţi sunt: Prigoană Silvius - 30%, Prigoană Honorius Adrian - 30%, Gărduş Rareş Alexandru - 20%, Mihalache Dumitru - 10%, şi Minea Gheorghe - 10%.

Citeşte şi: CNA: 15 manele au fost interzise pe TV în timpul zilei

Totodată, membrii prezenţi la şedinţa de joi (Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) au votat în unanimitate modificarea licenţei audiovizuale, în sensul modificării sediului social şi a reautorizării studiourilor, pentru postul Etno TV (satelit).

Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Etno TV este societatea Etno Folclor Media SRL, ai cărei asociaţi sunt Prigoană Honorius Adrian şi Gărduş Rareş Alexandru. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...