Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Madalin Voicu: Geoana este repezit si neinteligibil

In razboiul surd din interiorul PSD s-a mai facut auzita o voce, aceea a deputatului Madalin Voicu, vicepresedinte al Organizatiei Bucuresti, care a gasit de cuviinta sa faca pe avocatul pentru Adrian Nastase, impotriva lui Geoana, bineinteles. ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.07.2005 - 00:00
In razboiul surd din interiorul PSD s-a mai facut auzita o voce, aceea a deputatului Madalin Voicu, vicepresedinte al Organizatiei Bucuresti, care a gasit de cuviinta sa faca pe avocatul pentru Adrian Nastase, impotriva lui Geoana, bineinteles. Intr-o conferinta de presa, Voicu a inceput sa critice discursul actualului presedinte al partidului, discurs care este, in opinia sa, americanesc, puternic artificial si total nepotrivit pentru romani. "Nastase e mult mai bun pe televizor si in discurs decat Geoana, are un anumit tip de discurs, ironic, imbracat cultural, care e mai inteligibil pentru vulg", a declarat sus si tare Voicu, uitand probabil ca a ajuns deputat datorita "vulgului" care i-a acordat votul. Criticile la adresa lui Geoana nu s-au oprit insa aici. "Geoana este usor repezit, are un limbaj mai putin inteligibil", si-a continuat deputatul aprecierile, neuitand sa se refere si la "reteta proasta" adoptata in campanie de Nastase si Geoana, cand s-au afisat impreuna cu sotiile si copiii, in stil american.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...