Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Pop, declarații lipsite de logică în plenul Senatului: Greşelile se pot corecta, dar erorile nu

”Greşelile se pot corecta, dar erorile nu", a declarat ministrul Educației, Liviu Pop, în plenul Senatului, în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii simple, potrivit News.ro.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2017 - 09:01

”Greşelile se pot corecta, dar erorile nu", a declarat ministrul Educației, Liviu Pop, în plenul Senatului, în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii simple, potrivit News.ro.

”Mi s-au adus nenumãrate reproşuri în ultimele luni de când am preluat conducerea acestui minister, multe dintre ele de ordin personal, cum scriu, cum mã exprim. Nu voi încerca sã mã disculp. În viaţă, ca şi în politicã, existã greşeli şi existã erori. Este esenţial însã faptul cã greşelile se pot corecta, erorile nu”, a declarat Liviu Pop în faţa senatorilor.

El a explicat că la cursurile facultãţii de matematicã, se vorbeşte şi despre erorile statistice care sunt de douã feluri: sistematice şi nesistematice, iar între acestea din urmã se disting erorile de tipul trei, care se referã la actul de a încerca sã rezolvi exact o problemã greşit formulatã.

”Când comiţi erori de tipul trei, nivelul nu mai este individual, ci mai grav, colectiv şi persistent în timp. Iatã de ce îmi asum criticile relative la greşeli. Dupã puterile mele încerc sã le corectez, dar consider cã este esenţial sã evit erorile care duc la efecte colective şi persistente în timp. De aceea vã spun cã pânã nu vom putea garanta un conţinut de calitate, nu vom pune pe masa elevilor orice şi oricând”, a explicat Liviu Pop.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...