Liviu Dragnea susține că Administrația de Meteorologie e de maximă securitate națională iar din acest motiv ar trebui militarizată

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie este o instituţie de "maximă securitate naţională" și că, din acest motiv, ANM ar trebui "militarizată".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.04.2017 - 18:41

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Focşani, că Administraţia Naţională de Meteorologie este o instituţie de "maximă securitate naţională" și că, din acest motiv, ANM ar trebui "militarizată", informează News.ro.

Liviu Dragnea a susținut că ANM a fost tot timpul o "ţintă" a altor instituţii, iar acest lucru nu trebuie să se mai întâmple.

Afirmaţia a venit în contextul unei discuţii purtate de Liviu Dragnea şi un director din cadrul ANM, într-o conferinţă alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Reprezentantul ANM s-a plâns că instituţia furnizează informaţii în regim gratuit tuturor celorlalte instituţii.

"A fost şi ANM ţintă de ani de zile. O ştiţi foarte bine, că ne mai întâlneam la Comitetele pentru situaţii de urgenţă. Nu va mai rămâne această ţintă. Este o instituţie care poate ar trebui gândită să fie militarizată, pentru că este o instituţie de maximă securitate naţională. ANM nu este o joacă şi nu poate fi lăsată la îndemână oricăror capricii", a răspuns Liviu Dragnea.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...