Liviu Dragnea face un pas în spate: Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că remanierea guvernamentală nu este, în acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat că nu ar ezita să ceară schimbarea unui ministru dacă, în urma unei analize, s-ar dovedi că „în anumite zone este nevoie de un impuls”.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2017 - 17:06

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că remanierea guvernamentală nu este, în acest moment, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat că nu ar ezita să ceară schimbarea unui ministru dacă, în urma unei analize, s-ar dovedi că „în anumite zone este nevoie de un impuls”, informează Agerpres.

„Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menținut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puțin nu o să am niciun fel de ezitare", a afirmat, vineri, la Bacău, Dragnea.


Citește și:  Se schimbă raportul de forțe din Guvern? Premierul Grindeanu își aduce oamenii la Palatul Victoria, în contextul în care relațiile cu Liviu Dragnea sunt tot mai reci

Premierul Sorin Grindeanu și-a plasat o serie de apropiați în posturi guvernamentale, în condițiile în care relațiile cu șeful PSD, Liviu Dragnea, par din ce în ce mai reci.

Întrebat dacă în acest moment are nemulțumiri față de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: „Mă mulțumesc toate ministerele, și ca cetățean, și ca președinte de partid, și ca președinte al Camerei Deputaților".

Totodată, șeful PSD a precizat că „remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici care au fost prezentați de Institutul Național de Statistică".

„Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o și o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă și aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înființează, efectiv firme care angajează", a mai spus Dragnea.


Citește și:  Premierul Grindeanu îl contrazice pe Liviu Dragnea: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea, care anunțase că PSD va discuta acest subiect în luna iunie.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...