10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea face un pas în spate: Este posibil să nu fie...

Liviu Dragnea face un pas în spate: Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că remanierea guvernamentală nu este, în acest moment, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat că nu ar ezita să ceară schimbarea unui ministru dacă, în urma unei analize, s-ar dovedi că „în anumite zone este nevoie de un impuls”, informează Agerpres.

„Programul de guvernare este foarte riguros, dar ritmul trebuie menținut. Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puțin nu o să am niciun fel de ezitare", a afirmat, vineri, la Bacău, Dragnea.


Citește și:  Se schimbă raportul de forțe din Guvern? Premierul Grindeanu își aduce oamenii la Palatul Victoria, în contextul în care relațiile cu Liviu Dragnea sunt tot mai reci

Premierul Sorin Grindeanu și-a plasat o serie de apropiați în posturi guvernamentale, în condițiile în care relațiile cu șeful PSD, Liviu Dragnea, par din ce în ce mai reci.


Întrebat dacă în acest moment are nemulțumiri față de activitatea vreunui ministru sau minister, Dragnea a spus: „Mă mulțumesc toate ministerele, și ca cetățean, și ca președinte de partid, și ca președinte al Camerei Deputaților".

Totodată, șeful PSD a precizat că „remanierea guvernamentală nu este legată de indicatorii macro-economici care au fost prezentați de Institutul Național de Statistică".

„Aceste rezultate sunt generate efectiv de punerea în aplicare a Programului de guvernare în mare parte, de încrederea pe care oamenii de afaceri au avut-o și o au în programul de guvernare. S-au generat peste 110.000 de noi locuri de muncă și aproape 14.000 de noi angajatori, nu doar firme care se înființează, efectiv firme care angajează", a mai spus Dragnea.


Citește și:  Premierul Grindeanu îl contrazice pe Liviu Dragnea: Nu se pune problema unei remanieri guvernamentale

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că nu se pune problema unei remanieri guvernamentale, contrazicându-l astfel pe Liviu Dragnea, care anunțase că PSD va discuta acest subiect în luna iunie.


 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă