Liviu Dragnea, despre Legea salarizării unitare: Dorim ca până la 1 iulie să fie adoptată

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Legea salarizării unitare ar putea fi adoptată până la 1 iulie.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 15.05.2017 - 19:49

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că Legea salarizării unitare ar putea fi adoptată până la 1 iulie, informează Agerpres.

„Legea salarizării va fi finalizată și va fi aprobată. Este o lege care va pune ordine în sistem și prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească și mai mult. Sau sunt unii care spun, nu neapărat îi condamn, domne, mi-ai mărit mie dar de ce i-ai mărit lu' ăla mai mult decât mie? Nu e o lege ușoară dar va fi dusă la capăt, cu discuții, se continuă discuțiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Eu, așa cum am convenit, dorim ca până pe 1 iulie să fie adoptată legea. Și sunt toate șansele. Adică nu văd de ce nu s-ar adopta", a spus Liviu Dragnea.

Comisia juridică din Senat a dat, luni, un aviz favorabil cu amendamente proiectului legii salarizării personalului plătit din fonduri publice.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...