23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportLiderul PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, înlocuit interimar de doctorul Jean Popescu

Liderul PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, înlocuit interimar de doctorul Jean Popescu

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost înlocuit, luni, interimar, de doctorul Jean Popescu, decizia fiind luată în prezenţa şefului democrat – liberalilor, Vasile Blaga, prezent la Găeşti, la Biroul Politic Permanent al filialei dâmboviţene a partidului.

Potrivit lui Jean Popescu, el este interimar la conducerea formaţiunii politice doar până în 10 decembrie, decizia fiind luată întrucât Florin Popescu este ocupat în această perioadă cu activitatea din campania electorală şi era necesar ca o altă persoană “să se ocupe şi de partid”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizia a fost luată în prezenţa liderului democrat-liberal Vasile Blaga, aflat la Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmbovita, care a avut loc în oraşul Găeşti.

“Da, confirm, aşa este, până în data de 10 decembrie sunt preşedintele interimar al PDL Dâmbovita. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Dâmboviţa din această seară (n. r. – luni seară), la care a participat domnul Vasile Blaga. Hotărârea a fost luată deoarece domnul Florin Popescu, în această perioadă, este ocupat în campanie cu candidatura sa şi cineva trebuia să se ocupe şi de partid”, a declarat Jean Popescu.

Florin Popescu a confirmat înlocuirea şi a declarat că o consideră “o decizie bună”.

“Este campanie electorală, eu sunt mai mult pe Târgovişte acum, acolo unde candidez, deci este o decizie bună”, a declarat Florin Popescu.

Vicepreşedinte al PDL la nivel central, Florin Popescu candidează pe listele ARD pentru postul de deputat în Colegiul 4 Târgoviste.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă