Liderul deputaţilor PSD, Marcel Ciolacu: Din calculele noastre, vor fi peste 250 de voturi în favoarea moţiunii de cenzură

Șeful grupului parlamentar al social-democraților din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că moțiunea de cenzură va cumula peste 250 de voturi de susținere, scrie Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

19.06.2017 - 17:06

Șeful grupului parlamentar al social-democraților din Camera Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că moțiunea de cenzură va cumula peste 250 de voturi de susținere, scrie Mediafax.

„În acest moment, avem 245 de semnături. Eu zic că o să fie peste 250 de voturi pentru moţiune”, a spus Ciolacu.

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a declarat, luni, că peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moţiunea de cenzură PSD-ALDE, el apreciind că aceasta va trece cu un "scor extrem de substanţial".

Pentru a fi adoptată, moţiunea de cenzură are nevoie de minimum 233 de voturi.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a precizat, luni, întrebat dacă va vota moţiunea de cenzură, că a semnat moţiunea şi că, în opinia sa, ceea ce se întâmplă acum trebuie să înceteze, el menţionând, cu referire la Victor Ponta, că politica nu se face pe bază de prietenii.

Întrebat, luni, dacă va vota moţiunea de cenzură, Teodorovici a precizat: „După cum ştiţi, am şi semnat-o alături de ceilalţi colegi din Senat. Cred că este o decizie normală, având în vedere că ceea ce se întâmplă azi trebuie să înceteze cât mai repede, pentru ca noi, politicienii, cei care am fost aleşi în Parlament, să putem să avem un Guvern validat de către partid sau de către coaliţia care a câştigat în decembrie alegerile”.

„Această dispută între lideii PSD, dusă între PSD şi Guvern, nu cred că este un lucru normal”, a subliniat Teodorovici.

Întrebat despre relaţia sa de prietenie cu Victor Ponta, Teodorovici a răspuns: „Nu se amestecă aceste lucruri. Politica nu se face pe bază de prietenie. Politica se face pe baza unor principii foarte clare şi care să aibă în principal în centrul lor interesul naţional, interesul românilor. Cred că o ţară trebuie să aibă un Guvern care să fie validat de către o majoritate parlamentară”.

„Repet încă o dată, nu este o discuţie pe bază de prietenii. Suntem colegi, suntem prieteni şi cu domnul Grindeanu şi cu domnul Ponta şi cu domnul Dragnea, dar nu facem politică pe bază de prietenie. Toată lumea e de acord că, încă, în Parlament există această majoritate, aşa cum românii au dat-o în decembrie 2016”, a adăugat Teodorovici.

Întrebat ce a făcut vineri la Guvern, Teodorovici a răspuns: „Am fost rugat să merg la Guvern, am fost acolo, e o chestiune normală, nu trebuie să ne ascundem de astfel de situaţii”.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...