12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLa sedinta de guvern nu s-a pomenit de restructurare

La sedinta de guvern nu s-a pomenit de restructurare

Sedinta de guvern de astazi s-a incheiat dupa cinci ore, fara ca subiectul restructurarii sa fie abordat. Potrivit unor surse din Palatul Victoria, premierul nu va prezenta inainte de sfarsitul saptamanii o noua varianta guvernamentala.

Surse liberale afirma ca in discutii a aparut si ideea numirii vicepresedintelui PSD Cristian Diaconescu in functia de ministru al Administratiei si Internelor.

Primele minute ale sedintei de guvern, la care au avut acces si ziaristii, s-au desfasurat intr-o atmosfera foarte relaxata, participantii amuzandu-se pe marginea titulaturii Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar. Zambetele lui Calin Popescu Tariceanu l-au molipsit pe ministrul de Interne, Vasile Blaga, si s-au generalizat printre membrii Cabinetul.

La sedinta Executivului au participat toti cei trei ministri democrati.

 

Guvernul a decis reintroducerea pentru o perioada determinata, de la 15 aprilie 2007 pana la finele anului 2008, a sistemului de plata in vama a TVA aferenta importurilor din statele din afara UE, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Camelia Spataru.

Guvernul a decis, totodata, introducerea sistemului de garantii in vama pentru TVA pana la prezentarea dovezii ca bunurile au fost livrate intr-un alt stat membru.

O alta masura aprobata astazi de Guvern este suplimentarea schemei de personal a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) cu 2.000 de posturi. 

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă