Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Ciorbea, membru al unei instituții europene

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost ales în Consiliul Institutului European al Ombudsmanului (EOI).

Share

Andra Mitu 0 comentarii

Actualizat: 21.09.2015 - 17:20

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a fost ales în Consiliul Institutului European al Ombudsmanului (EOI), informează Agerpres.

Adunarea Generală a EOI și-a desfășurat lucrările la Mainz, Germania. Membrii EOI au stabilit ca săptămâna viitoare să fie adoptată o rezoluție a asociației cu privire la situația refugiaților, ce va fi transmisă tuturor instituțiilor europene.

În cadrul lucrărilor a fost aleasă noua conducere a asociației, funcția de președinte al EOI revenindu-i lui Dieter Burgard. În EOI a fost ales și Avocatul Poporului din România, Victor Ciorbea, informează un comunicat. 

Totodată, a fost acceptată propunerea Avocatului Poporului ca lucrările următoarei Adunări Generale a EOI să se desfășoare la București, în luna septembrie 2017, când se vor aniversa 20 de ani de la înființarea instituției.

Asociația reunește 110 membri ai instituțiilor de tip Ombudsman din Europa.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...