Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jocul dublu al conservatorilor

In Senatul Romaniei s-a inregistrat ieri respingerea proiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 89, care modifica si completeaza Legea nr. 373 privind alegerea parlamentarilor. Proiectul a "cazut" nu doar pentru ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.07.2005 - 00:00
In Senatul Romaniei s-a inregistrat ieri respingerea proiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 89, care modifica si completeaza Legea nr. 373 privind alegerea parlamentarilor. Proiectul a "cazut" nu doar pentru ca opozitia a votat "contra", ci si pentru ca reprezentantii Coalitiei aflate la guvernare nu s-au putut strange in numar suficient de mare la sedinta de plen pentru a indeplini numarul de voturi necesar adoptarii ordonantei. Si asta dupa ce in Comisia juridica a Senatului se adoptase, la limita, un amendament care "ciuntea" considerabil prevederile dorite de Guvern, prin eliminarea articolului care stipula injumatatirea termenelor presupuse de desfasurarea procesului electoral. Deloc surprinzator, tinand cont de jocul dublu al conservatorilor, amendamentul cu pricina fusese propus de Gavrila Vasilescu, senator PC, si adoptat cu ajutorul PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...