Ion Iliescu neaga ca procurorii militari i-au prezentat materialul de urmarire penala in Dosarul Mineriadei

Astazi la pranz, la iesirea din Parchetul Militar, unde Ion Iliescu a fost audiat in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 timp de o ora si jumatate, in calitate de invinuit, fostul sef al statului a negat ca procurorii militari i-au prezentat ...

Share

Cristina Darmina Iamandi 0 comentarii

06.11.2006 - 00:00
Astazi la pranz, la iesirea din Parchetul Militar, unde Ion Iliescu a fost audiat in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 timp de o ora si jumatate, in calitate de invinuit, fostul sef al statului a negat ca procurorii militari i-au prezentat materialul de urmarire penala.
Din luna mai a acestui an, cand a fost audiat ultima data, Ion Iliescu nu s-a mai prezentat la Parchet, desi procurorul Dan Voinea, care conduce ancheta, l-a citat de mai multe ori. Dosarul are peste 250 de volume, in aceasta cauza fiind cercetate penal in jur de 20 de persoane.
In timpul evenimentelor din 13-15 iunie 1990, in Bucuresti au fost ucise sase persoane, alte cateva zeci au fost ranite, fiind devastate cladirile Politiei Capitalei, Ministerului de Interne si sediile unor partide politice.

Citește totul despre:

Comentarii