Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

In sase luni, doar cinci osanale pentru sotul Danei

Dupa ce a a trecut in opozitie, Adrian Nastase sufera profund ca nu mai este preferatul presei. In prima sesiune parlamentara el a avut, in calitate de presedinte al Camerei, doar cinci aparitii pozitive, si astea in presa scrisa. In rest, 2.735 ...

Share

Roxana Ristache 0 comentarii

02.07.2005 - 00:00
Dupa ce a a trecut in opozitie, Adrian Nastase sufera profund ca nu mai este preferatul presei. In prima sesiune parlamentara el a avut, in calitate de presedinte al Camerei, doar cinci aparitii pozitive, si astea in presa scrisa. In rest, 2.735 de stiri neutre si 155 negative. Dar al treilea om in stat poate sta linistit mai ales ca in sase luni despre activitatea Camerei nu au fost decat 54 de stiri pozitive dintr-un total de peste 21.000. Cel mai mult despre deputati au relatat ziarele (14.927 de stiri), in timp ce mass-media electronica a avut doar 6.366 de aparitii. Presa scrisa s-a dovedit si mai critica decat televiziunile si radiourile: 92,36% stiri neutre, 7,33% negative si 0,31% pozitive in ziare, fata de 95,7% aparitii neutre si 4,3% negative in presa electronica. "E clar ca trebuie sa facem ceva sa imbunatatim comunicarea", a concluzionat Nastase dupa un asa bilant. El s-a aratat revoltat si de temele de interes pentru presa: piscina alesilor, cei 47 de consilieri ai sai, costul pranzului deputatilor. Cu experienta de la guvernare, fostul premier are si o solutie pentru a fi cat mai mult laudat: postul de televiziune al Camerei, ale carui inregistrari vor putea fi preluate si de alte canale. "Trebuie sa facem ceva pentru ca oamenii vor crede ca Parlamentul este un lux interminabil si vor crede ca Marea Adunare Nationala era mai eficienta".

Citește totul despre:

Comentarii