În aprilie, şedinţă comună a guvernelor de la Bucureşti şi Sofia

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, că viitoarea şedinţă comună a guvernelor de la Bucureşti şi de la Sofia va avea loc în luna aprilie pentru o serie de proiecte bilaterale inclusiv în domeniul apărării.

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2015 - 17:03

Premierul Victor Ponta a anunţat, vineri, după întâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, că viitoarea şedinţă comună a guvernelor de la Bucureşti şi de la Sofia va avea loc în luna aprilie pentru o serie de proiecte bilaterale inclusiv în domeniul apărării.

"Este cea mai bună ocazie de a vorbi de colaborarea bilaterală şi a pregăti bine viitoarea şedinţă comună a celor două guverne, care va avea loc în aprilie, şi în care ambele guverne ar trebui să găsească soluţii de a colabora şi a progresa împreună în procesul de integrare şi în ce priveşte responsabilităţile de apărare pe care le avem aici, pentru că suntem graniţa estică nu doar a NATO, ci şi a sistemului de securitate", a spus Ponta.

CITEŞTE ŞI  Vicepremierul Oprea vrea o şedinţă comună a guvernelor din România şi Ucraina

În martie 2014 guvernele român şi bulgar s-au reunit în şedinţă comună în oraşul Ruse, la reuniune fiind prezent şi primul ministr al Serbiei, mai scrie Mediafax.

Citește totul despre:

Comentarii