Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul lansează la Alba Iulia pachetul de măsuri privind dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Primul-ministru Dacian Cioloş va efectua luni, o vizită la Alba Iulia, împreună cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, şi va participa la evenimentul de lansare al 'Pachetului de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate'.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 17.03.2016 - 12:16

Primul-ministru Dacian Cioloş va efectua luni, o vizită la Alba Iulia, împreună cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, şi va participa la evenimentul de lansare al 'Pachetului de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate'.

Șeful Executivului se va întâlni cu autoritățile locale şi va vizita obiective care reprezintă exemple de bună practică în zona dezvoltării rurale: mici ferme, afaceri non-agricole, infrastructură realizată cu fonduri europene.

În cursul după-amiezii, premierul Cioloş va participa la conferința cu fermierii, organizată la Căminul Cultural Ciugud, în cadrul căreia va fi prezentat conținutul pachetului de măsuri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...