7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportGeoana va cere lui Vanghelie, Ponta si Dancu sa se linisteasca

Geoana va cere lui Vanghelie, Ponta si Dancu sa se linisteasca

Membri ai conducerii PSD s-au intalnit, in aceasta dimineata, cu 19 presedinti social-democrati de consilii judetene, informeaza Rompres.

Liderul partidului, Mircea Geoana, a declarat, inaintea intrevederii, ca tema discutiilor ar urma sa fie stabilirea "liniei de conduita" pentru vara.

Conform presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, insa, discutiile se vor referi la nemultumirile din teritoriu si la faptul ca sunt voci care cer o motiune de cenzura, alegeri anticipate sau negocieri cu alte formatiuni.

Cat priveste disputa iscata intre vicepresedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintii PSD Victor Ponta si Vasile Dancu, presedintele formatiunii politice Mircea Geoana a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca la sedinta Biroului Permanent National de luni va purta o 'discutie serioasa' cu cei trei.

Geoana pune tensiunile dintre Vanghelie, Ponta si Dancu, pe seama 'energiei negative post-referendum'.

"Sunt convins ca aceste dispute in contradictoriu, in public, nu ne fac deloc bine. Daca sunt lucruri de spus, sa fie spuse in cadrul partidului, nu in exterior", a comentat Geoana.

Marian Vanghelie a anuntat ca va solicita conducerii PSD excluderea din PSD a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu pentru "declaratii in public denigratoare la adresa PSD si pentru ca nu au facut nimic pentru partid". Vasile Dancu l-a ironizat pe Vanghelie, numindu-l 'un fin analist politic', iar Victor Ponta a declarat ca liderul PSD Bucuresti reprezinta 'o problema pentru PSD'.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă