5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportGeoana nu-l vrea pe Iliescu la Primarie

Geoana nu-l vrea pe Iliescu la Primarie

"Daca scrie presa, inseamna ca e adevarat", a raspuns ironic Mircea Geoana, intrebat cum comenteaza stirea potrivit careia insusi presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a enervat atat de tare din cauza atacurilor lui Vanghelie incat se gandeste sa candideze la Primaria Capitalei.

Mircea Geoana a recunoscut insa ca partidul are probleme si la sectoare, el profitand de ocazie pentru a-i invita pe toti parlamentarii pesedisti sa se implice in competitie pentru primariile de sector. "Este o gluma", a spus Iliescu despre posibilitatea candidaturii sale. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a respins posibilitatea celei "de-a treia cai", precizand ca pana acum PSD are "doar doi colegi care si-au exprimat in mod public interesul pentru aceasta candidatura".
Daca prima reactie a fost circumspecta, Geoana s-a repliat si a declarat presei despre posibilitatea unei candidaturi din partea lui Iliescu: "Nu am auzit asa ceva, cred ca este o usoara intoxicare. Dar ar fi un lucru interesant ca liderii cei mai importanti ai partidului sa se implice in cursa pentru Bucuresti si pentru sectoarele Bucurestiului. Avem printre membrii Organizatiei de Bucuresti personalitati remarcabile ale partidului si, daca acestia ar fi interesati, de ce nu? Nu cred ca ar fi insa cazul domnului Ion Iliescu". Intrebat daca vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu ar fi cea de-a treia varianta pentru Primaria Municipiului Bucuresti, Mircea Geoana a aratat ca o "decizie rationala" va fi luata la Comitetul Executiv al PSD care va avea loc dupa Summitul NATO.

stirea ca Ion Iliescu ar fi putut spune la nervi ca, daca liderii actuali ai partidului nu sunt in stare sa "produca" un candidat cu sanse pentru Primaria Capitalei, el insusi ar fi gata sa intre in competitie a starnit reactii diverse. Senatorul serban Nicolae nu crede ca este posibil sa se intample asa ceva, insa a recunoscut ca o asemenea candidatura a "greului" PSD ar genera ideea ca nici dupa 18 ani partidul nu este in stare sa aiba un candidat credibil pentru primarie. Cotat in sondaje cu a doua sansa, existand si zvonul ca el ar putea fi "a treia cale" (alaturi de Cristian Diaconescu), Victor Ponta s-a declarat si el sceptic in privinta candidaturii lui Iliescu. In culise insa unii lideri PSD, adepti ai gasirii unei a treia solutii, au gasit interesanta "enervarea" lui Iliescu. Despre fostul presedinte spuneau ca, intr-adevar, ar fi singurul capabil sa mobilizeze partidul macinat de conflicte interne pentru campania electorala, dar, avand mineriadele pe constiinta, este greu de crezut ca ar putea mobiliza si electoratul Capitalei.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă