Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriel Leș: Ministerul Apărării are în plan achiziționarea a cel puțin 20 de avioane F16

Ministerul Apărării Naționale (MApN) dorește să cumpere cel puțin 20 de avioane F16, a precizat, luni, ministrul Gabriel Leș.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2017 - 23:46

Ministerul Apărării Naționale (MApN) dorește să cumpere cel puțin 20 de avioane F16, a precizat, luni, ministrul Gabriel Leș, citat de Agerpres. 

„Achiziționarea a cel puțin 20 de avioane avem în plan în acest moment, cu intenția noastră de a face revitalizarea acestor aparate. Încă nu avem soluția, nu știm de unde vin aceste aparate (...). Tot avioane F16, de același tip", a afirmat ministrul Apărării la finalul ședinței de grup a senatorilor PSD.

El a precizat că nu știe dacă se vor semna contracte pentru aceste avioane în cursul acestui an. „N-aș putea să vă spun dacă aceste 20 de avioane vom reuși să le semnăm în acest an. Avioanele F16, de principiu, din Statele Unite, ca să completam cele 12 avioane F16 pe care le vom avea până la sfârșitul anului. (...) Intenția mea este, în acest moment, să achiziționez ceea ce este necesar pentru Armata României, dar pe de altă parte și conform programului de guvernare, ceea ce îmi doresc foarte mult, mai ales că avem și acest angajament politic de doi la sută (din PIB pentru Armată — n.r.), să integrăm cât mai mult în industria din România, că e privată, că e de stat", a mai precizat ministrul Gabriel Leș.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...