Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. GAFĂ INCREDIBILĂ la MAI. Gabriel Oprea, prim-ministru INTERMEDIAR

Vrând să anunţe mesajul ministrul de Interne cu ocazia Zilei Drapelului, angajaţii MAI care se ocupă de contul de socializare al ministerului au scris astfel: "Mesajul domnului Prim-ministru intermediar Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului Național".

Share

Paul Filimon 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2015 - 11:11

Gafă pe contul de Facebook al Ministerului Afacerilor de Interne. Vrând să anunţe mesajul ministrul de Interne cu ocazia Zilei Drapelului, angajaţii MAI care se ocupă de contul de socializare al ministerului au scris astfel: "Mesajul domnului Prim-ministru intermediar Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului Național".

După scurt timp, mesajul postat a fost modificat. În loc de "Mesajul domnului Prim-ministru intermediar Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului Național" acum este scris  "Mesajul domnului Prim-ministru interimar Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului Național".

 

 

Citește totul despre:

Comentarii