Florin Iordache îi ia apărarea șefului PSD, după ce a fost criticat că nu a participat la sesiunea extraordinară a Parlamentului: Nu ne putem stabili vacanța după ordonanțele pe care le are Guvernul

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a afirmat că parlamentarii nu își pot stabili vacanța în funcție de ordonanțele Guvernului. Precizarea vine în contextul în care șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a delegat acestuia atribuțiile.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2017 - 21:31

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a afirmat că parlamentarii nu își pot stabili vacanța în funcție de ordonanțele Guvernului. Precizarea vine în contextul în care șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a delegat acestuia atribuțiile, scrie Agerpres.

Întrebat unde este Liviu Dragnea, Florin Iordache a spus: „Este în vacanță. E un drept regulamentar".

El a adăugat că este normal ca persoana care a convocat sesiunea extraordinară să nu participe dacă avea o vacanță programată la un anumit moment.


Citește și: Traian Băsescu, atac dur la adresa șefului PSD: Ţeparul de Teleorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului și a plecat în concediu. I-a delegat atribuțiile lacheului Iordache

Fostul președinte al României și liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, l-a criticat dur pe șeful PSD, Liviu Dragnea, pe care l-a calificat drept „țepar de Teleorman”, din cauză că a convocat sesiunea extraordinară a Parlamentului, pe care o va prezida fostul ministru al Justiției și vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, după ce Dragnea i-a delegat atribuțiile.

 

 

„Fiecare dintre noi, și eu și dumneavoastră și colegii mei, avem dreptul la vacanță. Dacă fiecare dintre noi avem vacanța programată la un anumit moment nu putem să ne stabilim vacanța după ordonanțele pe care le va avea Guvernul", a mai spus Iordache.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și-a delegat atribuțiile, de marți până vineri, vicepreședintelui acestui for, Florin Iordache. „În perioada 8-11 august atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților", este decizia Camerei care a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...