Elena Udrea: Iohannis o susține pe Kovesi de teamă că soția sa ar putea avea dosar penal din partea șefei DNA pentru falsurile în legătură cu casa din Sibiu

Udrea a afirmat, la postul de televiziune România TV, că președintele Iohannis o susține pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și nu vrea să o suspende fiindcă se teme că soția sa, Carmen Iohannis, s-ar putea alege cu un dosar penal la instituția de forță.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

04.07.2017 - 23:24

Fostul deputat Elena Udrea a afirmat, la postul de televiziune România TV, că președintele Iohannis o susține pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și nu vrea să o suspende fiindcă se teme că soția sa, Carmen Iohannis, s-ar putea alege cu un dosar penal la instituția de forță.

"Eu cred că teama domnului Iohannis este față de soția dânsului. Se vorbeste foarte insistent de faptul că doamna Iohannis ar putea avea un dosar penal din partea doamnei Kovesi pentru falsurile în legătură cu casa din Sibiu.", a spus Elena Udrea la România TV.

Fostul deputat Elena Udrea a scris, marți, pe pagina sa de Facebook, în contextul acuzațiilor făcute de procurorul Moraru în legătură cu presiunile făcute de șefa DNA pentru reţinerea sa, ”chiar şi pentru o noapte”, că a arătat încă din 2015 că "aceste dosare sunt o încercare de a o scoate din politică". De asemenea, fostul ministru al Turismului mai susține că nu are cui să se adreseze pentru a i se face dreptate din moment ce "însuși șeful statului îi girează pe acești oameni și le aprobă acțiunile mafiote".

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...