Elena Udrea, după dezvăluirile procurorului Mihaela Iorga cu privire la șefa DNA: Însuși șeful statului îi girează pe acești oameni și le aprobă acțiunile mafiote

Elena Udrea a scris, marți, pe pagina sa de Facebook, în contextul acuzațiilor procurorului Moraru în legătură cu presiunile făcute de șefa DNA pentru reţinerea sa, ”chiar şi pentru o noapte”, că ea arătat încă din 2015 că "aceste dosare sunt o încercare de a o scoate din politică".

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

04.07.2017 - 23:24

Fostul deputat Elena Udrea a scris, marți, pe pagina sa de Facebook, în contextul acuzațiilor procurorului Moraru în legătură cu presiunile făcute de șefa DNA pentru reţinerea sa, ”chiar şi pentru o noapte”, că ea arătat încă din 2015 că "aceste dosare sunt o încercare de a o scoate din politică". De asemenea, fostul ministru al Turismului mai susține că nu are cui să se adreseze pentru a i se face dreptate din moment ce "însuși șeful statului îi girează pe acești oameni și le aprobă acțiunile mafiote".

"Astazi, procurorul DNA Mihaela Iorga Moraru a declarat public ca i s-a cerut de catre Kovesi sa ma aresteze, la a treia incercare de arestare, respinsa de Parlament, in toamna lui 2015!!!

Ce dovada mai trebuie ca ceea ce spun eu inca din ianuarie 2015 sa fie crezut? Ce mai e necesar sa aflam ca sa fie clar tuturor ca am fost arestata la comanda lui Kovesi si Coldea, ca am fost si sunt tinta acestora, ca dosarele mele sunt rezultatul planului lor de a ma scoate din politica si de a ma reduce la tacere? Asa cum de altfel s-a intamplat si in cazurile altora, in alte dosare, dar fata de care cei doi au actionat cu mai putina patima.

Iar procurorii acestia care au avut intr-un final curajul sa vorbeasca, sa arate abuzurile sefei DNA, au fost revocati din functii de catre CSM, la cererea lui Kovesi! 

Cine mai poate sa restabileasca legalitatea in functionarea justitiei? Cine poate si vrea sa opreasca abuzurile si ilegalitatile lui Kovesi si ale Sistemului din care face parte?

Cui sa ma adresez eu, tinta lor cea mai importanta, la cine sa reclam executia la care sunt supusa, cand insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote?", a scris Elena Udrea.

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...