20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportDaniel Constantin: Udrea e cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de...

Daniel Constantin: Udrea e cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de turism, din ’89 încoace

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat vineri, cu ocazia lansării programului pentru turism al USL, că actualul ministru pe acest portofoliu, Elena Udrea, este cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de turism, potrivit NewsIn.

“Atunci când vorbeşti de turism e practic imposibil să nu vorbeşti de cea care probabil în mod voit şi-a lipit imaginea de ceea ce înseamnă turismul românesc din această perioadă (…) Dna Udrea promovează cu excelenţă un tip de turism în România şi acela este turismul electoral“, a spus Constantin.

El a menţionat că nişa turismului balnear constituie pentru România un potenţial care ar duce ţara noastră pe primul loc în Europa, însă pe aceste segment nu au fost făcute niciun fel de investiţii.

“Problema mare pe care a avut-o turismul din România, încă din 1989, este cea a managementului defectuos, iar dna Udrea reprezintă cireaşa de pe acest tort a incompetenţei în ceea ce înseamnă managementul din România”, a subliniat Constantin.

Liderul PC a insistat asupra necesităţii modificării legii răspunderii ministeriale. “Într-un eventual guvern al USL va trebui schimbată legea răspunderii ministeriale, astfel încât fiecare ministru care vine la guvernare să poată fi tras la răspundere din punct de vedere penal atunci când acţiunile pe care le exercită vin în contradicţie cu ce ar trebui dezvoltat în sectorul respectiv”, a mai explicat Constantin.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă