Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Constantin: Udrea e cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de turism, din '89 încoace

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat vineri, cu ocazia lansării programului pentru turism al USL, că actualul ministru pe acest portofoliu, Elena Udrea, este cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de turism, ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

26.08.2011 - 16:25

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat vineri, cu ocazia lansării programului pentru turism al USL, că actualul ministru pe acest portofoliu, Elena Udrea, este cireaşa de pe tortul incompetenţei în materie de turism, potrivit NewsIn.

"Atunci când vorbeşti de turism e practic imposibil să nu vorbeşti de cea care probabil în mod voit şi-a lipit imaginea de ceea ce înseamnă turismul românesc din această perioadă (...) Dna Udrea promovează cu excelenţă un tip de turism în România şi acela este turismul electoral", a spus Constantin.

El a menţionat că nişa turismului balnear constituie pentru România un potenţial care ar duce ţara noastră pe primul loc în Europa, însă pe aceste segment nu au fost făcute niciun fel de investiţii.

"Problema mare pe care a avut-o turismul din România, încă din 1989, este cea a managementului defectuos, iar dna Udrea reprezintă cireaşa de pe acest tort a incompetenţei în ceea ce înseamnă managementul din România", a subliniat Constantin.

Liderul PC a insistat asupra necesităţii modificării legii răspunderii ministeriale. "Într-un eventual guvern al USL va trebui schimbată legea răspunderii ministeriale, astfel încât fiecare ministru care vine la guvernare să poată fi tras la răspundere din punct de vedere penal atunci când acţiunile pe care le exercită vin în contradicţie cu ce ar trebui dezvoltat în sectorul respectiv", a mai explicat Constantin.

Citește totul despre:

Comentarii