6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportCV Tudor despre restructurarea Guvernului

CV Tudor despre restructurarea Guvernului

Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a afirmat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca i se pare "suspect" faptul ca premierul Calin Popescu Tariceanu si-a amanat, ieri, declaratiile privind restructurarea guvernului si a opinat ca acesta a fost "speriat, amenintat cu ceva".
"Nu se incheaga nicio formula guvernamentala, cu toate ca Tariceanu a constatat decesul Aliantei D.A. Vin caldurile si ar fi bine sa ingropam cat mai repede cadavrul", a spus C.V. Tudor.

El a subliniat, pe de alta parte, ca nu a fost contactat in ultima vreme de premierul Tariceanu, insa a vorbit "cu un inalt oficial PSD", caruia a refuzat sa-i dea numele, care i-ar fi marturisit ca social-democratii "nu au niciun interes sa fie organizate alegeri anticipate, deoarece au un scor slab in sondaje".

"Noi suntem pregatiti pentru orice, inclusiv pentru alegeri anticipate. (…) Nu intram la guvernare de dragul de a guverna si nu vrem in guvern banditi, unguri sovini, agenti ai unor puteri straine", a subliniat liderul PRM.

C.V. Tudor a avertizat ca eventuala numire a "sovinului ungur" Gyorgy Frunda in functia de ministru al Justitiei echivaleaza cu seria a doua a filmului de groaza "Diktatul de la Viena, 1940".

"Trebuie sa fie cineva nebun sau tradator de neam si de tara, sa-l aduca pe capul romanilor, ca impartitor suprem al dreptatii, pe avocatul asasinilor unguri din decembie 1989, care s-a dovedit, cu timpul, si cel al poporului nostru pe langa unele organisme internationale", a spus liderul PRM.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă