Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum vrea MAI să sporească siguranța românilor de sărbători

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a demarat, începând de luni, o acțiune de amploare în țară pentru a spori gradul de siguranță al cetățenilor în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit unui comunicat al instituției.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 23.11.2015 - 14:03

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a demarat, începând de luni, o acțiune de amploare în țară pentru a spori gradul de siguranță al cetățenilor în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit unui comunicat al instituției. 

Astfel, efectivele MAI vor acționa pe doua paliere: ”primul palier este cel de prevenire, prevenție și descurajare și al doilea cel de combatere a faptelor antisociale și de impunere fermă a legii”.

”Pe durata acestei acțiuni vor avea loc misiuni punctuale în domeniul menținerii și asigurării ordinii publice, prevenirii violenței stradale, al siguranței rutiere, precum și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor economico-financiare. Se va acorda o atenție sporită verificării modului de respectare a prevederilor legale privind comercializarea produselor alimentare, a celor specifice sărbătorilor de iarnă și a articolelor pirotehnice”, se arată în comunicatul citat. 

Citește și: FOTO: Cum sunt organizate târgurile de Crăciun din Europa, după atentatele de la Paris

De asemenea, vor fi dispuse măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră.

MAI mai transmite că pentru asigurarea suportului necesar structurilor de ordine și siguranță publică, cât și pentru misiunile medicale de urgență, are pregătite 6 elicoptere și 2 avioane medicale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...