11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024

Culise

DIP a jucat ping-pong la partid

Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a jucat ieri ping-pong cu purtatorul de cuvant al filialei in sediul partidului. Dupa o conferinta de presa in care a incercat sa explice din nou provenienta averii sale impresionante, ca urmare a audierii sale la Parchet, Popescu i-a invitat pe ziaristi la o partida de tenis de masa, chiar in sediul PSD Bucuresti, insa, refuzat fiind de acestia, a jucat cu Octavian Petrovici, purtatorul de cuvant al organizatiei sale. Popescu a spus ca astfel incearca “sa se mentina la 110 kilograme”.

Vacaroiu, intr-un evident conflict de interese

Liberalul Nicolae-Vlad Popa, chestor al Senatului, considera ca presedintele Nicolae Vacaroiu este “intr-un evident conflict de interese” in cadrul procedurii de modificare a regulamentului Senatului. “Dansul este persoana care se agata cu toate mijloacele procedurale de prelungirea termenului de aprobare a noului regulament. Este firesc sa fie asa, pentru ca pentru prima oara in regulament apare si procedura de revocare a presedintelui”, a declarat senatorul intr-un interviu acordat unui post de radio. Nicolae-Vlad Popa a recunoscut posibilitatea ca parlamentarii PSD si PRM sa depuna “sute si sute de amendamente”, din dorinta de a amana aprobarea regulamentului pana la “calendele grecesti”. Totusi, el s-a aratat optimist ca aceasta tactica nu va reusi sa impiedice finalizarea demersurilor Coalitiei, pe premisa ca “abuzul in materie poate fi sanctionat”.

“PSD este un partid cu foarte multi presedinti”

Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca “PSD este un partid cu foarte multi presedinti”. “Pentru mine, presedintele Iliescu ramane presedinte, pentru ca am un respect pentru dansul si eu tot presedinte ii spun, indiferent ce se intampla. Pe domnul Mircea Geoana – pe care il consider si prieten – il respect ca presedinte de partid, pentru ca a fost ales de Congresul partidului. Pe domnul Adrian Nastase Ð pe care, de asemenea, il consider si prieten – il respect ca presedinte executiv. Noi suntem un partid cu foarte multi presedinti. Si eu sunt presedinte”, a spus Dan Ioan Popescu. Acesta a mai spus ca nu a mai trecut pe la sediul central al partidului de la Congres, pentru ca “nu merge decat daca este invitat, iar cand a fost invitat, nu a avut timp sa se duca”.
Popescu a fost extrem de ironic la adresa liderilor PSD, si amenintator intr-o anumita masura, spunand ca, prin faptul ca a fost eliminat din conducere, are timp sa mearga prin filiale si sa se intalneasca cu presedinti de organizatii si cu fosti colegi.

Ordinul Virtutea Militara pentru Batalionul 2

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind conferirea Ordinului Virtutea Militara in grad de Cavaler, cu insemn de razboi, Batalionului 2 Infanterie “Calugareni”. Distinctia a fost acordata pentru rezultatele deosebite obtinute in instruirea propriilor forte, pentru indeplinirea cu succes a misiunilor de mentinere a pacii in cadrul Fortelor Multinationale din Angola, Albania si Irak.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă